REFLECTION BRENGT NOVECENTO

Novecento
Geef mee vorm aan deze legendarische productie!

In 2020 hebben we u meer dan ooit tevoren nodig voor een project van legendarische proporties. Dit aangrijpende verhaal van A. Baricco werd vertaald en geregisseerd door Antoine Vander Auwera en op muziek gezet door Kurt Bikkembergs. We verleggen onze grenzen tot ver buiten onze comfort zone. U kan zich verwachten aan theater, muziek, en een ervaring die u anders laat buitengaan dan u bent binnengekomen.

Voor elke bijdrage komen wij u tegemoet!

Wij zijn alvast in de ban van Novecento, maar we zijn ons ook bewust van het feit dat we dit niet zonder u kunnen verwezenlijken zonder uw steun. Daarom kan u in de bijlage een sponsorbericht terugvinden waarbij u alle info terugvindt over het project. U kan ermee tickets aankopen voor de uitvoeringen in Maart. Voor elke vorm van sponsoring komen wij u tegemoet. 

Wij willen u alvast bedanken om een bijdrage te overwegen en wensen u schitterende feestdagen toe! Beste wensen en tot binnenkort!

Reflection op Facebook
Voor meer informatie en evenementen verwijzen we u graag naar onze facebook pagina. Laat ons zeker weten of u erbij bent op 12 januari 😉